10 Monster Yang Di Inspirasikan Dari Kartun Pokemon..!!

Gotta Catchem All...Gotta Catchem All... Pokemon..!! Ingat lagi tak lagu pokemon tu.. Kisah pengembaraan Ash Kecthum dan Rakan2nya untuk menjadi Master Pokemon sememangnya sangat menarik dan mencetus fonomena yang tersendiri...!! Nengok la betapa besarnyer impak yang dibawa Pikachu dan rakan2nyer suatu ketika dulu.. Tapi kali ni Jom kita selongkar Monster antara yang telah diStylizekan/dilukis semula oleh beberapa designer berinspirasikan pokemon..!!

10 - Venusaur 
Pertukaran kepada Bulbasaur...Pokemon kesayangan Ash Ketchum yang boleh mengeluarkan tali pengikat dan racun pada kuntuman bunga di atas badannyer..!! heheh da nampak jadi makin ganas plak..!!

9 - Charmeleon..
Naga Berapi yang masih kecil.. Still look egois n demanding..!!

8 - Lickitung
Wa...nengok la transformasi ni..Lidah da semakin menakutkan..!! da macam ulat gonggok di dalam mulut...Waaa...

7 - Jolteon..
Menatang eletrik ni bertukaq jadi lebih kejang. Bulu2 nya seperti kena renjutan eletrik..!!

6 - Typhlosion
Pertukaran daripada Cyndaquil yang asyik menyemburkan api biler dalam keadaan2 yang tertentu..!!
Makin besor dan seperti raksasa..!!

5 - Vaporeon
Makhluk yang duduk di air ni kelihatan sangat pelik but kewll..!! I Like..

4 - Togepi
Waa.. dari comel da jadi makin monster. Tak pernah terbayang yang togepi boleh jadi sampai macam ni..!!


3 - Weezing
Pokemon milik Team Roket ini tetap look killer...!! So Scary..

2 -Venonat 
Is Cute..!! Sempoii mata lalat

1 - Pikachu
Akhir sekali semestinya, Pokemon legendary Pikachu.!! Kali ni muncul dengan lebih menampakkan ketikusannyer..hehehe...Banyak plak bulu2...But the trademark merah di pipi still maintain... Monster yang Kewll la... :)

Apapun memang style la macam da jadi dengan pokemon2 tu kan..!! 
P/S : Gotta Catchem All tu dulu..Tapi kalu da monster macam ni...Gootta Killem All la kot kan..Bakorr jer..!! Horror sangat plak.. ;p

No comments

Powered by Blogger.