10 Koleksi Siri Komik Ronyok Yang Mencuit Hati..!!!

Hi hi~ Aku Jai dan aku lukis komik mengandungi jenaka yang tidak sesuai dibaca oleh adik anda.
Satu-satunya page rasmi 'Komik Ronyok'
http://www.instagram.com/azwanjjai
https://www.facebook.com/azwanjjai/
Komik Ronyok

http://selongkar10.blogspot.my/2016/05/10-koleksi-siri-komik-ronyok-yang.html 

Setiap kali korang kencing dalam kolam renang.. jangan risau, jangan rasa bersalah. Sebab ramai lagi yang dah kencing sebelum kau. Kita mandi dalam air kencing orang lain.


Teruskan Selongkar...

http://selongkar10.blogspot.my/2016/05/10-koleksi-siri-komik-ronyok-yang.html

Day 1896: Beastiality
Kisah ni sebenarnya berdasarkan sebuah kisah benar. Kalau nak tahu lebih lanjut, rujuk gambar 'Day 1828: Kasih' kat instagram. Heh.



Day 1897: LineKepala
Aku plan nak buat banyak yang macam ni. So yeah episod pertama untuk Disebalik Keratan Akhbar!

http://selongkar10.blogspot.my/2016/05/10-koleksi-siri-komik-ronyok-yang.html

Day 1900: Random Taik
Antara karakter tetap Komik Ronyok: Faiz, Munirah

http://selongkar10.blogspot.my/2016/05/10-koleksi-siri-komik-ronyok-yang.html

Page Liked · May 12 · 
Day 1895: Lelaki sejati
Komik ni ditujukan khas kepada semua lelaki yang tak minat bola. Komik ni khas jugak kepada Ah Chong yang kutuk aku malam tadi sebab tengok bola (aku bukan jenis yang minat bola). Eh, tapi aku bukan peminat KPOP jugak ya. haha jangan salah faham

http://selongkar10.blogspot.my/2016/05/10-koleksi-siri-komik-ronyok-yang.html
Day 1895: Kembar
Kalau satu pasangan kembar tu kawen dengan satu lagi pasangan kembar kan, diorang boleh orgy tak?


http://selongkar10.blogspot.my/2016/05/10-koleksi-siri-komik-ronyok-yang.html
Day 1894: Normal
Jangan lupa basuh muka lepas tu!

http://selongkar10.blogspot.my/2016/05/10-koleksi-siri-komik-ronyok-yang.html
Page Liked · May 20 · 
Day 1903: Phobia
Mamalia manusia jantan ni kan, kalau benda-benda lain yang bahaya (rokok, air bergula, dll ), diorang tak akan takut. Tapi bila sebut boleh jadi mandul je, haa waktu tu la dia start boikot minum soya.


http://selongkar10.blogspot.my/2016/05/10-koleksi-siri-komik-ronyok-yang.html
Day 1904: Pilih Kasih
Kenapa perlu pilih kalau semua anak derhaka?


http://selongkar10.blogspot.my/2016/05/10-koleksi-siri-komik-ronyok-yang.html
Day 1905: What?
Aku nak mintak ampun kepada anda semua yang terpaksa membaca komik ni.


http://selongkar10.blogspot.my/2016/05/10-koleksi-siri-komik-ronyok-yang.html
Day 1908: Numbers and stuff
Tolong bagi alasan lain untuk tidak belajar Addmath.



Terbaikk...Untuk lebih lagi siri komik bolehlah berkunjung ke laman fanpage facebook dan instagram
http://www.instagram.com/azwanjjai
https://www.facebook.com/azwanjjai/
Komik Ronyok

Powered by Blogger.