6 Rekaan Gempak Para Finalis Di Pertandingan Vans Asia Custom Culture 2017..!!!

Pertandingan rekaan pattern pada kasut vans ini telah bermula pada April tahun ini, lebih daripada 15,000 penyerahan reka bentuk telah diterima dari China, Korea, Hong Kong, Singapura, Malaysia dan India melalui laman web rasmi Custom Culture Asia vans.com/vanscustomcultureasia.

Undian telah dijalankan dan dari senarai undian itu, 6 finalis dari setiap negara berjaya dihimpunkan. jadi jom kita selongkar hasil rekaan dari wakil-wakil negara yang terpilih. 


Teruskan Selongkar...


5 – Khiddir Baharudin, Malaysia –
Good job & congrats Khiddir! He'll be representing Malaysia for international Vans competition soon  
Rekaan wakil finalis dari negara asia lain...2 – FELIX_勺子, China –

3 – Taka, Hong Kong –


4 – Anaghaa, India –

5 – Young, Korea –
6 – Edmund, Singapore –


Tahniah kepada para finalis yang akan melonjak di House Of Vans Asia Tour untuk bersaing dengan mentor mereka bagi rekaan akhir bentuk kasut! dan setiap rekaan mereka akan disiarkan di vans.com/customcultureasia untuk undian ramai. Pemenang akhir akan dihadiahkan dengan USD2,000 dan peluang menjadi tuan rumah bagi global House Of Vans workshop serta rekaan yang memenangi akan dihasilkan untuk dijual di kedai pada 2018. 

Untuk perkembangan terkini dan update terbaru perkembangan pertandingan... klik  vans.com/customcultureasia  

No comments

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Powered by Blogger.