30 Idea Baju Kanak-Kanak Bertemakan Jalur Gemilang Sempena Merdeka Ini Bikin Kanak-Kanak Ceria Ibu Bapa Gembira..!!!

Semangat patriotik anak-anak diterapkan dengan memperagakan pakaian beragam bertemakan Jalur Gemilang dan merdeka pada Pertandingan Pakaian Beragam sempena Sambutan Hari Kebangsaan.

 

Mungkin ada ibubapa diluar sana yang terlibat jugak dengan aktiviti peragaan anak-anak mereka di sekolah yang menganjurkan Pertandingan pakaian beragam bertemakan jalur gemilang di sekolah sempena sambutan hari kebangsaan dan tercar-cari idea untuk padanan baju / busana tema apakah yang boleh digunakan untuk menggayakan si comel mereka?


Jom selongkar sini

  Amacam idea-idea di atas? dah banyak-banyak idea ni jangan serabut pulak sampai tak tahu nak pilih yang mana. Mungkin boleh cedok sikit idea sini dan tambah ke sini dan jadilah yang lain-daripada yang lain.

Program ini turut memberi kesan kepada ibu bapa kanak-kanak kerana mereka lahir selepas negara mencapai kemerdekaan. Sambutan diterima daripada ibu bapa sangat baik, malah mereka bersemangat serta sanggup menghabiskan masa dan wang menghasilkan rekaan kreatif untuk digayakan anak masing-masing.

Program perlu dianjurkan lagi pada masa depan kerana ia sarat nilai positif. Kanak-Kanak Ceria Ibu Bapa Gembira

Kredit : blogger / Google / bintangzue / Harian Metro

No comments

Powered by Blogger.