12 Ilustrasi Macam-Macam Gaya Pada Cup Starbuck Yang Super Cool

Buat penggemar starbuck dan mereka diluar sana pasti kenal dengan logo ikonik starbuck yang ada Perempuan kaku je dia pegang kaki dia. ada yang mengatakan perempuan itu adalah daripada mitos makhluk Yunani. Tapi pernah tengok tak kalau perempuan tu keluar dari kepompong comfort zone aman dia..


Perempuan Starbuck tu dia pergi make up, sedang gym, bekerja dan lain-lain lagi? Tak boleh bayangkan? tengok je hasil ilustrasi menarik dari seorang artist di instagram ni yang mengolah perempuan dalam logo starbuck tu dengan macam-macam gaya dan aksi.

Escape Failure! (2018) 


I Don’t Wanna Get Old!


The Unexpected Attack


Friday!



The Boy is Mine!


Escape!> (2012) 


Taste of Credit Card


Taste of Money


Fan Lift


Who The Prettiest



Who The Prettiest


A Person


Gym 




10 Ilustrasi Atas Cawan Starbuck Yang Super Cool..Amacam menarik kan...nak tengok lebih banyak lagi boleh follow ig artist dari korea ni. Siap ada video macamana dia lukis lagi.

Soo Min Kim / 김수민 / 金秀敏
illustrator🎨 papercup artist🇰🇷 

No comments

Powered by Blogger.