Intai Kebolehan Melukis Netizen Apabila Disuruh Lukiskan Muka Pada Template Kosong

Melukis merupakan kegiatan yang menyenangkan sejak kecil kita diajar melukis menerusi pelajaran Pendidikan Seni di sekolah. Percaya tak sebenarnya setiap dari kita berkebolehan melukis, dan mempunyai sisi dan jiwa seni dalam diri masing-masing, cuma untuk pro perlu diasah dan dipraktis serta dilentur barulah menjadi.
 



Tapi dengan bantuan aplikasi dan teknologi editing canggih sekarang, daripada gambar boleh menjadi komik dan dapat efek seperti dilukis.

Jadi jom kita selongkar kebolehan melukis netizen apabila disuruh sambung lukiskan muka pada template muka kosong tanpa mata, hidung dan mulut


Tu dia..tengok la hasilnya


Ensem tak...dah macam pakai songkok




Jeling awek sebelah be like.. Dasar

Done versi Ejen Ali, Feveret Anak


Doraemon dah tumbuh rambut & telinga

Polis: woi! Pakai mask tu elok² sikit! Kau sapa?
*chidori*

Tema COVID


Versi Simple tadika dot dot je


Versi terbalik...jadi janggut rambutnya.


aku sibuk min..tengah siapkan scene senah janda dgn seman...ko apa tau
 


Kena tumbuk katanya dah macam versi Si Nopal


Bermata kucing bergigi drakula


Malu lahh..jadi pandang belakang


Dalam hati i ni, ada tipah sorang jerr -abangjamil

Apo min nk lanjew lunch ke



Sekian... Kalau rajin memang menjadi mcm-mcm kreativiti dan idea netizen ni

Kredit : siakapkelipress

1 comment

Sunflower said...

ayo segera bergabung dengan saya di D3W4PK
hanya dengan minimal deposit 10.000 kalian bisa menangkan uang jutaan rupiah
ditunggu apa lagi ayo segera bergabung, dan di coba keberuntungannya
untuk info lebih jelas silahkan di add Whatshapp : +8558778142
terimakasih ya waktunya ^.^

Powered by Blogger.