Anugerah MeleTOP ERA (AME) kini kembali. Pihak Astro kini secara rasminya telah menyenaraikan calon Top 20 bagi setiap kategori yang dipertandingkan untuk tahun 2021.AME2021 merupakan acara penganugerahan kepada barisan selebriti daripada penyokong kepada idola mereka sama ada seorang penyanyi, pelakon, artis kumpulan, influncer dan sebagainya.
 
Senarai Calon Top 21 Anugerah MeleTOP ERA 2021

AME2021 kali ini menyenaraikan 16 anugerah yang dipertandingkan. Jadi jangan lupa untuk mengundi artis kesayangan anda untuk ke TOP 5 AME2021

'Yang Fresh, Yang Legend' Siapakah yang akan memenangi Anugera Top MeleTOP ERA pada edisi kali ini?

Artis Baharu MeletopArtis Versatil MeletopBBNU MeletopBintang Filem MeletopCouple MeletopDrama MeletopFilem MeletopAnugerah Grup/Duo Meletop EraInfluencer MeletopLagu Meletop EraPelakon MeletopPenyanyi Meletop EraPersonaliti TV MeletopProgram MeletopSi Cilik MeletopVideo Meletop


Anugerah ini adalah seratus peratus undian daripada peminat. Jadi jika anda meminati seseorang selebriti atau sesebuah karya, anda boleh undi mereka.

Anugerah MeleTOP ERA 2021 akan berlangsung pada 30 Januari 2022 dan undian fasa 1 bagi top 20 akan bermula 5 Oktober jam 6 petang sehingga 19 November 2021. Undian boleh dibuat sekarang di www.anugerahmeletopera.com.my atau di aplikasi Syok.