20 Potret Sebelum Dan Selepas Dikartunkan Yang Cute Sangat..!!!

Potret kalau dilukis sering dilukis real dan semestinya 99 peratus sama seperti realnya... Tapi apa kata cuba something different sikit bila potret anda dikartunkan...dilukiskan menjadi kartun yang serius comel..dengan mata besarnya serius....

Jadi jom kita tengok jer la...apa hasilnya bila potret manusia dan haiwan dikartunkan...


Teruskan Selongkar...























P/S : Comel karektor2 yang dilukis menjadi kartun tu..Dah boleh jadi komik dah... 

1 comment

Awan Samudera said...

comel bile dikartunkan. best nye kalau ade bakat mcm ni. ;)

awansamudera.blogspot.com

Powered by Blogger.