5 Pelamin Pengantin Pelik Tapi Real Lain Daripada Yang Lain Punyer..!!!

Pelamin anganku musnah...itu kata azie menerusi lagu hitnya...tapi lain pula ceritanya dengan pasangan-pasangan pengantin yang nak dikongsikan disini. Pelamin mereka lain daripada yang lain. Jarang orang boleh terfikir sampai tahap mereka ni...

Nak tau apa yang lainnya... Jom kita selongkar 10 jenis pelamin lain daripada yang lain yang pernah menjadi pilihan mempelai sewaktu bersanding :) Ada pelamin bergerak...ada pelamin atas lori...dan macam-macam lagila...scrolll scrolll

1. Pelamin Bergerak Atas Lori

Pelamin yang boleh bergerak. Sempoi la...
Gabungan Adik Beradik Enterprise
Lokasi: Sg. Tiram Johor Baharu
Kredit: Wan Mohamad Fazree

Teruskan Selongkar...



2. Pelamin Kerusi Kereta Sport Rim


Mungkin pasangan pengantin ni sangat meminati dunia permotoran sehingga mengangkat sport rim kereta sebagai tema


 3. Pelamin Showroom Kereta

Memang Rare kawang abg punya pelamin kahwin. Dia memang Gila kereta. Lokasi Kamunting taiping perak.


4. Pelamin Atas Bulan

pelamin yang sangat rare dan tak terpikir nak buat..gud job

kadang-kadang ada jer pelamin yang kita sendiri tak pernah terpikir ada design yang macam tu..contohnya macam pelamin kat atas ini. tapi cuma satu jerlah yang frust sikit sebab pelamin macam ini hanya sesuai di letakkan sekiranya majlis itu di buat di dewan kan..kalau nak letak kat luar rumah boleh jugak cuma tak meletup lahh..huhu 



5. Pelamin atas Bedolza
Hasrat sepasang pengantin untuk bersanding dengan cara istimewa tercapai setelah mereka diarak menggunakan jentolak sejauh satu kilometer di Kampung Teloi Tua dekat sini, kelmarin. Mohd Zulkhairi Wahab, 30, bersama pasangannya Malisza Alias, 28, bersyukur keinginan mereka selama ini telah tercapai.

Mohd Zulkhairi berkata, dia memang teringin untuk melangsungkan majlis persandingannya dengan cara yang unik.

6. Pelamin atas jentolak
Yang ni memang rare....siap boleh bergerak lagi diusung pacuan 4 roda yang sangat gergasi ni...


Serius....lain dari yang lain..tapi unik...

No comments

Powered by Blogger.