5 Benda Baru Yang Ada Di Segamat Pasti Buat Korang Tak Percaya..!!!

Betul ke IKEA baru ada di segamat johor? Bukan tu je..kat Segamat jugak ada kawasan air terjun lawa kat Rock Garden...?

Serious..korang mesti mcm tak percaya...

Mne tau 1 hari nnt mmg IKEA betul2 wujud kt segamat...tmpt yg dia sebut tu pun mmg tanah lapang...kot2 tuan tanah tu nk buka cawangan kt situ..sapa tau kan..bior le dia...dia bangga jd org segamat..hakak pun bangga gak..

Teruskan Selongkar..



Eh. Br smlm lalu still same je taman rockgarden. Bile pulak ade tasikk. Hahahaha


Wauuu..dekat 5tahun ambe kat 1segamat.....tapi belakang 1segamat memang ada kawasan kosong luas lau nak pacak stadium cenggini haa😂 




 Betul lah tu segamat, cuba tengok no plat.. aku kenal owner kereta oren tu.. duduk felda redong.. kahkah


hahahahahs agk2 ar nk tpu. eskrim niey kt 7e kt kg aq pn ade jual.. hahahahahaha hanat



Mereka yang jujur pasti percaya bulat2 kan...klu ade yg prcaya org tu thp tongong..(tongong adalah pangkat tggi di atas bodoh)


Sebenarnya mamat ni sarcastik...tak de pun cuma imaginasi dan doa dia kot nak kan benda tu ada kt tempat dia. 
:_ terhibur

No comments

Powered by Blogger.