10 Video Pendek Lawak Si Beti Yang Bikin Ngakak

Instagram bukan sahaja tempat menayangkan foto-foto cantik yang menjadi tempat cuci mata sehaja. Tetapi juga terdapat humor dan hiburan santai buat anda bergelak ketawa.



Antaranya video Komedi Beti yang dipunyai selebgram kelahiran Medan, Arif Muhammad. Arif yang mempunyai akun Instagram @arifmuhammaddd, yang sering terlihat membuat lakonan sebagai seorang mak-mak medan yang kekwat habis.



Video-videonya trending di media sosial bilamana ramai page dan netizen yang share video-video lawak ini



Jom selongkar video dari instagram arif Muhammad ini, atau lebih dikenali dengan panggilan Beti

1. Beti rebutan kamar mandi sama mamaknya.


2. Dimarahin mamak nih si Beti, gara-gara minta diambilin makan.


3. The power of Mak Beti.


4. Beti emang baperan orangnya.


5. Beti udah cantik, kok.


 6. Si mamak nyuruh-nyuruh Beti terus nih.




7. Mamak emang gitu sukanya.




8. Nggak rajin ngerjain PR nih si Beti.




9. Beti lagi ribut sama pacarnya, nih.




10. Beti emang suka males disuruh mamaknya.




Kalau stress ke tu boleh la layan ni...lupa sekejap stress korang tu.  

Untuk lebih banyak video lucu Komedi Beti boleh follow

No comments

Powered by Blogger.