7 Pesanan Staff Bank Buat Mereka Yang Nak Tukar Duit Raya Cepat Sebelum Habis Stok..!!!

Syarat nak tukar duit raya.. Drpd seorang staff bank. meluahkan ragam orang nk tukar duit raya yang pernah dilalui...Macam-macam kerenah ada..


Untuk makluman..

Duit Raya dah boleh mula tukar bermula Rabu (14/6/2017) sehingga la habis stok.. kami target nak habiskan sebelum Jumaat (23/6/2017).. jadi bersegeralah anda.. takut abis kang komplen plak..

Waktu pertukaran pulak ialah jam 9.3
0am - 11.30am.. selepas tu.. kami tak layan.. kami banyak kerja lain nak buat..

Teruskan selongkar...


PERLU DI INGATKAN....


1. Hanya Pertukaran Di kaunter  
Pertukaran hanya di kaunter yang disediakan.. pada masa yang ditetapkan.. sebarang booking melalui telefon, sms, wechat, whatsapp dan seumpamanye tidak akan di layan.. kami bukan kerja call centre..

2. Booking guna Mulut Tidak Dilayan
Booking pakai air liur juga tidak di layan.. ayat "tukar pakai duit ko dulu" adalah ayat yg paling tak bleh di terima dek akal kami.. harus di ingat.. Banker bukan tokey kosmetik.. gaji kami cukup utk anak beranak dan keluarga kami sahaja..

3.  Ko bawak Balik Dulu
Ayat "Ko bawak balik dulu.. nnt aku amik" juga tidak di layan.. Risiko buat kami.. kalau hilang bukan anda nak tanggung.. kami bukan keje kat Lazada bleh booking online atau FedEx bleh buat home delivery..

4. Ko Simpan Dulu Nanti Petang Aku Amik
Statement "Ko simpan dulu, nnt ptg aku amik" juga kami tak layan.. pasai kami dah pernah kena.. simpan punya simpan.. anda tak muncul2.. menyusahkan kami nak buat balancing petang2.. ingat.. kami pon ada keluarga.. nak balik awal berbuka.. jgn sebab nak tunggu anda, kerja2 kami tergendala..

5. Kawan sedara Setahun Sekali
Kawan/Sedara setahun sekali.. atau lebih dikenali sebagai 'KAWAN/SEDARA MUSIM RAYA' kami akan layan macam walk in customer.. bermakna tiada VIP untuk anda.. dtg kaunter amik nombor dan Q macam orang lain.. Muharram, Safar, Rabiul Awal, Rabiul Akhir, Jamadil Awal, Jamadil Akhir, Rejab, Syaaban, Ramadhan, Syawal, Zulkaedah, Zulhijjah.. ada 12 bulan Islam, tapi kenapa anda hanya kenal kami masa ujung bulan Ramadhan je? Bila masuk Syawal terus hilang buat2 xkenal.. takut kena bagi duit raya kat kami ke??

6. Nak Duit Baru Bau Kedai
Special Request seperti "Aku nak duit baru, yg keras, ada balut stiker Bank Negara" juga kami tak akan layan.. kami akan bagi apa duit yg kami ada je.. nak request lebih2.. sila pergi Bank Negara..

7. Mintak Ang Pow Lebih
Request "Bagi la kertas Ang Pow lebih sket" (lebih sikit tu bukan 2-3 helai tau.. lebih sikit tu kalau boleh.. 2 kotak dia nak..) juga kami tak akan layan.. kami bukan kerja kilang cetak sampul ang pow.. perlu di ingat.. sampul tu kami bagi free as a token of appreciation to our customer.. anda bukan sorang je customer kami.. ramai lg beratur nak benda free tu.. jd fikirkan org lain sama.. jgn pentingkan diri sendiri.. sb stok kami dapat pon tak banyak mana.. so terpaksa bagi sorang sikit..

Sekian.. Harap maklum..  Syarat Nak Tukar Duit Raya Kat Bank. Cepat Sebelum Stok Habis..!!!

#CopyPasteKuliBankPunya
#SayaBukanOwnerBank
#sayabanyakkerjalain
#sayamakangajitakdaextracash

No comments

Powered by Blogger.