35 Ayat Pick Up Line Untuk Mengorat Si Dia Cia Cia Cia..!!!

Biasa dengar ayat-ayat cheesy daripada lelaki? Atau dalam bahasa mudahnya, ayat sweet talker. Tujuan? Untuk mengorat, mengusha awek.


Heheh 

Teruskan Selongkar...






AYAT-AYAT PICKUP LINE/ AYAT-AYAT MENGORAT AWEK

1. Boy: Awak sya nak jam
Girl: Jam apea awak
Boy: Jambatan ke hati awak lah

2.  "Alamak!!! Habisss...hilang... ni mesti Awk yg ambikkan?". "Ambik apa?".
"Awk dah ambik hati sayaa!"

3. "Awak ni kan, Nak Tau tak nak tau tak apa beza awak dengan banduan"
Tak, Apa?
"Banduan terperangkap dalam penjara, tapi awak terperangkap dalam hati saya" ;)



4. Awak cuci muka pakai gula eh?
kenapa...
Sebab muka awak nampak manis sangat buat saya.

5. "Saya penat laa.."
"asal..?Awak bru balik dri workout ka..?"
"tak de laa..tpi Saya penat sangat.."
"Awak buat ape yg penat sgt tuu.."
"Saya penat kejar hati Awak...hahaha"




6. "Awak tak penat ke? "
Tak la...Kenapa?
"Sebab sepanjang hari awak asyik berlegar-legar dalam kepala saya". 

7. Boleh tak saya nak ambik gambar awak?
Nak Buat apa...
Nak tunjuk bukti kat kawan yang bidadari syurga memang wujud.

8. Awak kayuh basikal pelahan²
Nanti awak pelahan² masok dalam hati saye

9. Mintak maaf cik..boleh saya pinjam telefon cik kejap?
Mak saya pesan, kalau saya dah jatuh cinta, telefon dia cepat-cepat.



10. Awak nak tau tak apa beza kepala paip masjid dengan awak
Tak... kenapa...
Kalau kepala paip masjid saya nk amik wuduk, kalau awak saya nk batalkan wuduk

11. Remember me? I am Joe? Joe who? Joedoh awak.

12. Are you a Malay? Cause you make my air liur malaylay.

13. Girl is your name Wana? Cause i dont wana lose you.
Girl - is your name Aida? Cause i dah lama jatuh hati pada u

14. BF : Nk tau x ape beza awk ngan bulan
Gf : Nk
Bf : Klau bulan bercahaya kt bumi,awk bercahaya kt hati sya


Klik Sini 12 Pikapline Pilihanraya yang Trending

Klik Sini 21 Pikapline Terbaik Dari Koleksi Nenek

Untuk Lebih banyak Koleksi Pickupline

Klik Sini : Pickupline Medik

Klik Sini  : Pickupline Merdeka


15.  Excuse me..Awak ni architect ke? Tak, kenapa
Sebab pandai awak bina istana cinta dalam hati sy..

16. Lelaki: Aku mahu bilang terima kasih sama kamu.
Perempuan: Kenapa, bang?
Lelaki: Gara-gara kamu ngajarin aku. Kelmarin result aku dapat 9.
Perempuan: Dalam mata pelajaran apa?
Lelaki: Mata pelajaran… ‘Mencintai kamu!’

17.   Perempuan: Tahu tak, aku sampai sekarang masih belum bisa membaca.
Lelaki: Aduh, kesian sekali kamu. Baca apa?
Perempuan: Baca isi hati kamu…

18. Perempuan: Pilih yang kiri atau yang kanan? (sambil tunjukkan kedua-dua belah tangan yang digenggam)
Lelaki: Hmm… kanan.
Perempuan: Kenapa tak pilih dua-dua saja, ini juga milik kamu kan (sambil tunjukkan tangan belah kiri)

19.  Perempuan: Kamu lebih suka mocha atau kopi?
Lelaki: Wah… dua-duanya saya suka ni. Hmm… Aku pilih kopi aja.
Perempuan: Kopi?
Lelaki: Kupinang (sebut ‘kopinang’) kau dengan Bismillah!

20.  Lelaki: Aku takut…
Perempuan: Takut apa?
Lelaki: Aku takut kehilangan Dirimu! Aku takut kehilangan cintamu aku takut hidup tanpa dirimu

21. Lelaki: Mulai sekarang aku tak mahu main wayang lagi
Perempuan: Jadi, sekarang mahu jadi apa?
Lelaki: Aku mahu jadi petani aja
Perempuan: Kenapa mahu jadi petani?
Lelaki: Supaya setiap saat aku bisa menanam cinta di hati kamu!


22. "Ape beza awak dengan HABUK?"
"Erk? X tau."
"Habuk melekat di mata sy tp awak melekat di hati saya" Cia Cia Cia

23. "Awak tahu tak organ paling penting
utk saya?" "Apa?" "Hati" "Sebab
apa?" "Sebab ada awak disitu"



24. Boy:banyak-banyak bangunan awak nak bina ape?Girl:tak tau la
Boy:kalau saya nak bina masjid
Girl:kenapa pula?
Boy:sebab saya nak bina masjid untuk kita

25. "Jauh temenung...awk tenung apa tu?"
"Sy tenung ms dpn kita...😍"
chia..chia..chiaa..



27. Awak cuba kira 1 sampai habis...
ala..tak habis laa...
Haa..macamtu la sayang saya ke awak takkan habis...

28. "Walau pun saya ade duit rm 100 yg da ronyok,
tp sy xkn ronyok kan hati awak"

29. " kalau tukang kayu memahat corak dan ukiran pada kayu...
I memahat nama dan wajah u pada hati i.. "

30. Assalamualaikum.Selamat Pagi
"Nak Minum Air Apa?"
"Air Love u Sayang"



31. "keep straight Don't belok-belok"
kenapa Dont Belok-Belok
"Sebab saya nak straight ke hati awak"
Cia cia cia

32. "Nama awak airil ye"
Tak lah, Kenapa?
"Sebab i rilly rilly love you"
:)

33. "Awak ni kan, Nak Tau tak nak tau tak apa beza peti ais dengan awak"
Apa?
"Peti Ais sejukkan air, tapi awak sejukkan hati saya" ;)

34. "Nama awak Siapa?"
Nama Saya Raihana
"Oh Saya ada tugas untuk awak"
Apa?
"Tugas awak adalah untuk jaga hati saya" :)

35. " Awakkkk Tolongggg!!!! "
Kenapa Wak?
"Saya dah jatuh, Terjatuh dalam hati awak"


Klik Sini 12 Pikapline Pilihanraya yang Trending

Klik Sini 21 Pikapline Terbaik Dari Koleksi Nenek

Untuk Lebih banyak Koleksi Pickupline

Klik Sini : Pickupline Medik

Klik Sini  : Pickupline Merdeka


p/s : Memang menjadi-jadi dah kan sekarang benda alah pickupline ni..kadang-kadang tu sweet kadang-kadang tu mcm loyar buruk pun ada..hehe 
Apapa pun pick upline ni sesuatu yang menghiburkan
Chill :)

Follow Selongkar10 For More
Facebook : Fb.com/Selongkar10
Instagram : @Selongkar10
Twitter : Selongkar10

120 comments

Khairul Nisa said...

Boy:awaq hati saya kering
Girl: ha?so?
Boy: saya nak awq taburkan cinta awq kat hati saya
# chia chia
#pickupline

Muhd Fadzly said...

boy :saya nak mintak kat awak satu ja
girl :mintak apa??
boy :mintak mintak ini jodoh kita
#chia chia chia
#pickupline

Muhd Fadzly said...

boy :saya nak mintak kat awak satu ja
girl :mintak apa??
boy :mintak mintak ini jodoh kita
#chia chia chia
#pickupline

Muhd Fadzly said...

boy :saya nak mintak kat awak satu ja
girl :mintak apa??
boy :mintak mintak ini jodoh kita
#chia chia chia
#pickupline

Anonymous said...

Boys:ape beza awak dengan sekolah??
Girl:tak tau?ape die??
Boys:sekolah kerajaan punya..awak saya punya

Anonymous said...

Boy:awak tahu tak beza awak dengan pengemis...
Girl: apa??
Boy:sebenarnya tiada beza pun....
B)

Ikhmal said...

Boy:awak ade tangga tak
Girl:x de,knp ye
Boy:aduh ssh la klu xde tgga,susahla sy nk naik ke hati awak

#chia chia chia

Unknown said...

Boy :ape beza awk dgn burung
Girl:ape?
Boy :burung terbang di lnggit awk terbang dihati saya
#chia chia chia
#pickupline

Farra Farressya said...

Bf:awk tolong ubatkan sy
Gf:awk kenapa?awk sakit apa?
Bf:tolong ubatkan hati sy yg dh lama dihancuri oleh kekasih lama....

babella said...

Hhahahhahahahahha ngok

luqman hakim said...

Boy:banyak-banyak bangunan awak nak bina ape?
Girl:tak tau la
Boy:kalau saya nak bina masjid
Girl:kenapa pula?
Boy:sebab saya nak bina masjid untuk kita

#chia chia chia

luqman hakim said...

Boy:banyak-banyak bangunan awak nak bina ape?
Girl:tak tau la
Boy:kalau saya nak bina masjid
Girl:kenapa pula?
Boy:sebab saya nak bina masjid untuk kita

#chia chia chia

luqman hakim said...

Boy:banyak-banyak bangunan awak nak bina ape?
Girl:tak tau la
Boy:kalau saya nak bina masjid
Girl:kenapa pula?
Boy:sebab saya nak bina masjid untuk kita

#chia chia chia

running man said...

Boy: apa beza awak dgn seluar?
Girl: tak tahu..
Boy: Seluar saya pakai selalu.. tapi awak saya pakai buang jeee...

#hahaha memang nak kena sepak org ni

Rusydi Rahmat said...

"Nama awak kirah ke?..

Awak kirah kirah brpa hntran yg awak nak?

Rusydi Rahmat said...

"Nama awak kirah ke?..

Awak kirah kirah brpa hntran yg awak nak?

Unknown said...

Banyak-banyak jalan kenapa awak nak jalan sini?sebab jalan ini saja yang menuju ke hati awak

Anonymous said...

Boy:awak..kalau saya koma,saya nk solat macam mane?
Girl:solat guna hati lah
Boy:tapi saya tak boleh
Girl:kenapa?
Boy:sebab hati saya kt awak
#chia chia chia

Anonymous said...

I heard you're good in algebra,can you replace my x without asking y
#pickupline

kasuthijau95watzzow watzzow said...

bf: nak tau x ape beza syaitan dgn manusia?
gf: xtau.
bf: syaitan sgt jahat dan raja sgla kejahatan.. tapi manusia lebih jahat dari syaitan. nama nya manusia bertopengkan syaitan

Anonymous said...

Boy:aduhh....
Girl:nape?
Boy:penat....
Girl:sbab?
Boy:sbab kejar hati awk....
#ko rasa jadi ke pickupline die....

alyaa najihah said...

Boy; apa hukum nun mati bertemu dengan ta?
Girl; ifaq hakiki
Boy; ooh, klau sye bertemu dgn awk, cinta hakikilh ni...
girl; terkedu.......

Abdul Rahman Wahab said...

Salam, betul ke awak dituduh mencuri sebelum ni?
Sebab awak hampir hampir mencuri hati saya

Mirzuan Alif said...

Boy: Awak sya nak jam
Girl: Jam apea awak
Boy: Jambatan ke hati awak lah

#chia3

Ridhuan Shah said...

BF:nk tau x ape beza awk ngan bulan
Gf:nk
Bf:Klau bulan bercahaya kt bumi,awk bercahaya kt hati sya

#chia chia chia

Iman Legolas said...

doraeon mungkin boleh keluar kan macam2 dari pocket dia
tapi doraemon xkan mampu keluarkan awak dari hati saya nih

Iman Legolas said...

doraeon mungkin boleh keluar kan macam2 dari pocket dia
tapi doraemon xkan mampu keluarkan awak dari hati saya nih

Unknown said...

hahahahhaha😂👍🏻

Aswin Rahman said...

boy: tau tak apa beza bulu kaki dngan awak?
girl: tak..
boy: bulu kaki ada dekat kaki, awak ada dekat hati...ciaaa ciaa ciaaa

Anonymous said...

Girl:Eh awk ni kenape? asyik tenung sy je...
Boy:Eh! mane ade. sy tengah tengok bakal isteri kepada sy la.
Girl:[terpegun]

Anonymous said...

Boy: Awak nak makan ape ??
Girl: tak tau la, makan nasi bujang je la
Boy: Alah awak ni, makan tu je ?? awak tau tak, apa yang ada dalam MENU tu ??
Girl: Ish biar le, apa dia ??
Boy: ME N U will be together FOREVER



#chia chia chia chia chia chia chia chia chia

Anonymous said...

Lelaki:awak nk tahu tak knp sy suka lihat awak dengan lelaki lain?
Puan:knp awak ?
Lelaki : sbb sy tahu sikit lagi lpas kita kawin awak pulak nya akan dimadukan ..

Unknown said...

Perempuan-Awak,awk nk tahu tak apa beza sy dan toyol?
Lelaki-Nk
Perempuan-Toyol curi duit awk,sy curi hati awk.
Lelaki-Cia,Cia,Cia

syazwani said...
This comment has been removed by the author.
syazwani said...

Hahahaha

Haffis Mahmood said...

boy :org terengganu sebut ayam apa ek?
girl : ayang?
boy : ye saya. huhu

nursyamimi said...

"kalau jodoh tak kemana"
"kalau ade jodoh . awak atas pelamin duduk seblah saye . kalau xde jodoh . awak kat mane , awak awak kat mane"

Shahril Sarey said...

Boy :Awak awak??

Girl :Ye saya..

Boy :Saya ad satu soalan ni dan awk kena tahu tau..

Girl :apa dia ?

Boy :Okay cm ni soalannya, di waktu siang kn awk kn...apabila jarum jam menunjukkn pukul 12.00 slalunya org panggl 12 apa??

Girl :12 tgh hari laa..Ishh awk ni tkda soalan lain ke selain soalan tadika awk tuu.. tah pape..

boy :sabar..blum habis lagi, itu bru soalan .. dh lupa ke . Kn tadi sy ad ckp sy ad "SATU SOALAN. dan"AWAK KENA TAHU" .. jadi, soalan dh awk jwb .. cuma awak kena tahu tu blum sy sampaikn lgi .. haa sabarrrr...

Girl :okay xpa3 saya cuba terima alasan tuu..sila teruskan..

Boy :ok berblik dgn jawapn awk beri tuu..Sperti awk katakn tadi 12 tgh hari kn .. tapi AWAK KENA TAHU, ad satu hari nnti sy tidak memanggil 12 tgh hari.. nk tahu knapa??

Girl :knapa yee??

Boy :Sbb satu hari tu lh sy pnggl pukul 12 tgh menggahwini awak....

dh2 tak perlu chia chia chia ...

Anonymous said...

JAMBAN, NAK BERAK. ADA ROKOK?

Anonymous said...

APE DOH X PAHAM����

Anonymous said...

APE DOH X PAHAM����

Anonymous said...

AKHI : Anta tau x knpa adanya malam
dan siang?
UKHTI : WHYYYYYYYY?
AKHI : Sebab ALLAH dah ciptakan semua
benda berpasangan. Seperti
adanya langit dan bumi,
matahari dan bulan, dosa
pahala, syurga neraka, dan yg
paling penting, ANTA DAN ANA.

#USTADCIA #YAHABIBIYAMAULANA

Anonymous said...

UKHTI : KONFIDEN JE ANA NI MMG UNTUK ANTA, MANA TAU JODOH ANTA TU DGN MAKCIK RUMAH SEBELAH ANA.
AKHI : HMMMM.....

#ANTATANYAANAJAWABLA

Anonymous said...

Boy: Apa beza cicak dgn u?
Girl: Why u nk bndingkan i dgn cicak pula ni
Boy: Cicak melekat kat dinding... tapi awk mlkat di hati saya...
Girl: owh sweetnya.... ( lpas kawin tangan awak yg slalu mlekat kat muka sya huhu)

TheKroul said...

An an an pick up sgt la

Unknown said...

Apa bezanya awak dengan cicak?
Apa bezanya??
Cicak melekat didinding , awak melekat dihati saya... Cia³...

Paan Kechixx said...

Nie cita kaa.. Pickupline??

Maria said...

Boy:hari ni i down sangat
Girl:kenapa u down
Boy:i down because i want to tell you,will you marry me

Maria said...

Boy:hari ni i down sangat
Girl:kenapa u down
Boy:i down because i want to tell you,will you marry me

Maria said...

Boy:hari ni i down sangat
Girl:kenapa u down
Boy:i down because i want to tell you,will you marry me

ruzaini rosli said...

Ni gay ke ape..??
panggilan utk prmpuan sebut ENTI..
Panggilan utk lelaki sebut ENTA
😓

Unknown said...

Boy:ape beza awak dengan anak patung.
Girl:tak tahu
Boy: anak patung tak hidup awak hidup di hati saya

Chia, chia, chia

Unknown said...

Boy:ape beza awak dengan anak patung.
Girl:tak tahu
Boy: anak patung tak hidup awak hidup di hati saya

Chia, chia, chia

ANNE hashim said...

Girl:awak jom main sorok-sorok
Boy : tak nak lah
Girl:awak ni tak spoting lah
Boy :bukan tak nak tapi perempuan sebaik dan secantik awak susah nk cari

ANNE hashim said...

Girl:awak jom main sorok-sorok
Boy : tak nak lah
Girl:awak ni tak spoting lah
Boy :bukan tak nak tapi perempuan sebaik dan secantik awak susah nk cari

Iqbal Syafiq said...

Boy:nama awak nika kan
Girl:ya kenapa
Boy:bolehlah saya nikah dengan
awak

Pendek said...

Boy:apa beza awk dengan toyol?
Girl:tak tahu..
Boy:kalau toyol curi duit, kalau awk curi hati saya😄

Zetty said...

boy: apa beza awak dan lanun
girl: tak tahu
boy: lanun dia curi harta tapi awak dah curi hati saya ����

Nur Azwa said...

Boy:Awak,awak ada simpan no fon tok x?
Girl:Tok mne plk ni awk,bkn tok sy dh meninggal ke?
Boy:Alah,no fon tok kadi lah awk...

Chia chia chiaaaa

Unknown said...

Boy : sekarang pukul bape?
Girl : kol 12tgh hari
Boy : nanti suatu hari.. saya tak panggil 12 tgh hari dah
Girl : nape?
Boy : sbb masa tu saya panggil pukul 12 tengah mengahwini awak

#panjangJugak😅

thedilkhan sham said...

Boy: apa beza awak sama matahari?
Girl : apa?
Boy: matahari menerangi bumi. Awak menerangi hati saya
#cia cia cia

Omar Hafiz said...

Boy: awak, awak kat mana tu
Girl: saya dekat rumah lah
Boy: yeke kat rumah awak tipu saya ni
Girl: tipu mendenye betol lah dekat rumah
Boy: dah tu siapa yang dok main main dalam otak sy ni
Girl: jebake pnye jantan
# chia chia chia haha

Encik Fitri Ishak said...

L:apa beza awak dgn ketupat?
P:tak thu?
L: ketupat orang cari masa hari raya... Awak saya cari hari-hari...
Chi chiaaa chiaaaa

Norziana Sarif said...

boy:ape beza awak dengan magnet
girl:tk,tahu kenape
boy:magnet melekat kat besi tapi awak melekat di hati saya
#CHIACHIchiachia
#pickup line

Anonymous said...

boy: cuba awak teke tandas melambangkan ape?
girl: entah la. ape ye?
boy:tandasayang saya pada awak la
#chiachiachia

Anonymous said...

Boleh ke copy semua ayat kat atas(bukan kat comment)?

Nur Sha said...

Girl -: awk sy sakit lh..
Boy -: sakit ape awk?
Girl -: sakit mncintai awk scare diam2.. Hahaha

Anonymous said...

boys=awk tahu tak nape buah kiwi masam
girls=tak tahu knape awk
boys=sbb semua kemanisan die ade kt awk
#chiachia

Anonymous said...

boys:ape beza awak ngan mahkota??
girl:tak nape??
boy:mahkota bertakhta d kepala awak bertakhta d haty

Anonymous said...

boy:awak kalau awak gengam ais lama lama cair tsk?
girl:cair laa nape wak?
boy:haty saye pun akan cair bila awak gengam lama lama hingga ke jannah.......

Anonymous said...

boy:awak ade peta tak ?
girl:tak de...untuk ape ?
boy:sebab saya sesat dalam hati awak...chia chia chia...
girl:ooohhh... pakai GPS lah...
boy: sekali dia kelentong dah...

Anonymous said...

hahahahahaha pandai kamu main cia cia cia


b:awak saye nak nama panggilan couple kite u j je la
g:nape pula u j nape tak biy syang?
b:sebab u j tuu UNTIL JANNAH laa

Unknown said...

Hmm ...

Dee Zuadeen said...

Boy:cantik tudung,colour hijau
Girl:colour hijau ape nye,pink la buta ker
Boy:hmm memang betul la.
Girl:betul ape?
Boy:cinta itu buta wkwkwkw

samsuri saibon said...

Boy:Awk tahu tak ape beza Jibby & Babi.?
Girl:OFFcoz laa Jibby=Manusia
Baabii is NATANGG..!
Boy: SALAH..! TIADA BEZA ANTARA MEREKA..!
F**CKINGx BR1M..!

Najmi Hakim said...

post ni tahun 2016 pnye , smpai skrg laku lagi beb

Anonymous said...

L : apa beza nyamuk dgn awak?
P : apa yek
L : nyamuk mngganggu tidur org tp awak mngganggu tidur saya

September23 said...

Boy:kau pernah pergi sini tak?
Girl:pergi ke mana?
Boy:pergi ke hatiku.

September23 said...

Boy:Mintak kunci?
Girl:kunci apa?
Boy:kunci pintu hatimu.

September23 said...

Boy:kau pernah pergi sini tak?
Girl:pergi ke mana?
Boy:pergi ke hatiku.

Unknown said...

Apa beza awak dengan lanun?
APA bezanya?
Lanun curi harta tapi awak curi hati saya.Chia...chia..chia.

lawak bola morib had said...

Apa beza awak dengan lanun?
APA bezanya?
Lanun curi harta tapi awak curi hati saya.Chia...chia..chia.

lawak bola morib had said...

Apa beza awak dengan lanun?
APA bezanya?
Lanun curi harta tapi awak curi hati saya.Chia...chia..chia.

hanifah sulaiman harun said...

Boy:apa beza awak dengan permata?
Girl:apa dia
Boy:permata bernilai bagi org tapi awak bernilai bagi saya

September23 said...

Boy:apa beza kamu dan toyol
Girl:tak tahu.apa?
Boy:Toyol curi duit tetapi kamu
curi hatiku

Najmi Hakim said...

L: Awak cer teka apa beza awak dgan kerbau
P : Tahla wak tatau hm
L : Takde beza pun

Dan sejak dari itu mereka tidak lagi bertegursapa malahan membenci satu sama lain

Anonymous said...

L:Awak ayah awak jual busur dan anak panah ke?
P:tak lah kenapa ye?
L:sebab awak dah panah hati saya dengan cinta awak

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

boy: ape beza awak ngan semut.?
girl: entah lah
boy: ermm...bezanye semut rajin awk pemalas...😂😂

Anonymous said...

Boy:ape beza awk dngn najib

Girl:najib amik duit awk saya curi hati awk

Boy:salah...awk ngn najib sama je pengikis

Anonymous said...

Boy:kalau saya jadi tiang,awak boleh jadi bendera tak?
Girl:kenape?
Boy:supaya awak boleh bekibar² di hati sya
#ciaciacia

Anonymous said...

Girl : raya tahun awk buat rumah terbuka ke?
Boy : xtahu lg lah...nape
Girl : kalau awk buat,tolong buka kan pintu awk utk saya boleh???

Anonymous said...

*pintu hati awk

Anonymous said...

Xder pickup line yg baru ker?
Sumer pickup line lama jer ngan sama jer...aq x pro nk pickup line nie...

Unknown said...

So sweet

Waghih Nesmilan said...

Izinkan saya buat hantaran lencong tepat menuju ke hati awk... 😌😌😌ciaciacia #versiworldcup

Unknown said...

Srs hambar

Unknown said...

beza najib dn sayalaa @Anonymous

eidos said...

Ciaa ciaaa ciaaa

Anonymous said...

"awak, nak tanya satu soalan laaa...."

"apa?"

"kalau malam2 kan, kita tutup lampu, bilik jadi apa eh?"

"jadi gelap?"

"mcm tu la hari saya tanpa awak♥️ ciaciaciaa hihu��

Anonymous said...

mesti deep trus gf kau tuhh

Christy Walton said...

Hai pandangan yang anda tahu ada mantra untuk memenangi cinta kembali dari bekas. Saya sudah melakukannya. Saya suka membaca tentang hubungan dan cara membuatnya berfungsi, bagaimana untuk memperbaiki hubungan, dan bagaimana untuk menjaga kehidupan percikan api, walaupun cara bercakap dengan mereka cara tertentu untuk membuat mereka berfikir cara yang berbeza tentang keadaan dan anda. Jika anda memerlukan nasihat atau mahu memenangi semula bekas anda, cubalah ini: augusmimi789@gmail.com salinan dan mesej yang berikut (augusmimi789@gmail.com) Ia akan mengubah mentaliti anda dan mendapatkan apa yang anda mahu.

Unknown said...

Lelaki: awak Gucci ni jual ape je
Pompuan: hmm dye jual jam bla bla
Lelaki : satu je awak tak sebut td
Pompuan : ape?
Lelaki : guccinta padamu HAHAHAHHAHA

acia cia cia

SEMOGA OTAK KORANG MENGEMBANG

Unknown said...

apa biza allah dengan aku
aku tak boleh tentukan jodoh
tapi allah boleh tentukan jodoh

Unknown said...

Confirm ....deep awek kau

Unknown said...

Ni perempuan kan

Daniel Isyraq said...

Lelaki:nak tahu perbezaan awak dengan tong sampah?
Perumpuan:nak!
Lelaki:hmmmm ,,, nampak sama je

Unknown said...

Girl: apa beza awak dengan gula
Boy: tak tau
Girl: gula kalau di makan bikin sakit.....kau kalau lihat bikin sakit mata

Unknown said...

Lelaki:awak..tau tak kenapa air diambik guna gelas?
Perempuan:kenapa?
Lelaki:sebab air susah diambik guna tangan..
Perempuan:ouhh..dah tu?
Lelaki:sama juga cinta awak..saya guna ayat pikatline untuk ambil cinta awak...

Cia Cia Cia

Unknown said...

Lelaki:awak...kenapa air sangat penting untuk kita hidup?
Perempuan:sebab air kan untuk diminum..pastu banyak kagi kepentingannya..
Lelaki:hmm...samalah seperti..sangat penting untuk saya..^_^

Cia cia Cia..kenakan pada peremouan pandai menjawab..pasti terkeduh lidahnya

Unknown said...

*sama seperti awak...

Unknown said...

*sama seperti awak...

Unknown said...

*sama seperti awak...

Unknown said...

boy:awak tahu tak apa beza awak dengan tayar?
girl:tak tahu....ape?
boy:tayar melekat dekat rem tapi awak melekat dekat hati saya

Unknown said...

Girl:kenapa awak pakai cermin mata hitam malam malam buta ni?
Boy:sebab masa depan kita terlalu cerah.

Andre Lautse said...


Video Ngentot Memek Janda Cantik

Video Bokep Merawanin Abg SMP Cantik

Video Ngentot Abg SMP Cantik Putih Mulus




Video Ngentot Cewek Cantik Putih Mulus

Video Bokep Janda Bohay Main Diatas Hot Banget

Video Bokep Ngentot Mahasiswi Doyan Ngentot

Video Tante Arab Cantik Ngentot Desahanya Bikin Sange

Unknown said...

Boy:awak kenal doremon tak
Girl:kenal.kenapa?
Boy:dia boleh keluarkan apa shja brang kan.
Tapi satu ja yg dia xbleh keluarkan dari poket dia.
Girl:apa dia?
Boy:dia tak bleh keluarkan cinta awak dari hati sya

Unknown said...

Boy:awak tahu x beza awak dgn air??
Girl:x..ape dia
Boy:air berlalu pergi tapi awak berlalu
pergi ke hating saya

Unknown said...

Noon

Anonymous said...

awak tahu tak apa beza awak dengan air ni?
tak tahu... apa ye??
ini air sunquick, awak i love u

Powered by Blogger.